top of page

Kalender efteråret 2022

uge41_2021_cover.jpg

Velkommen til Kulturskolens aktivitetsdage 2022!

Undervisningen på Aalborg Kulturskole er mere og andet end den faste skemalagte undervisning!
 

Alle kulturskolens lærere har igen i år gjort sig umage med de mange arrangementer, som finder sted i uge 41 på skoler, i Nordkraft og til Kulturskolens Dag i Musikkens Hus.
 

I aktivitetsdagene er den almindelige skemalagte undervisning afløst af en lang række tilbud om aktiviteter målrettet elever inden for det fag de går til i Kulturskolen. Nogle arrangementer er også åbne for elever, der ikke går til det pågældende fag. Det fremgår af programmet, hvorvidt arrangementet er åbent for alle.

Kulturskolens aktivitetsdage begynder i år lørdag den 8. oktober med Kulturskolens Dag i Musikkens Hus, hvor der foregår en række aktiviteter i Intimsalen, Rytmisk Sal (begge niveau -3) og hovedfoyeren. Du kan blandt andet opleve SSB halloweenkoncert, billedkunst-workshop, forskellige bands, blæserorkestre, big bands, MGK og vores rytmiske talent-kor YOUNG.
 

Aktiviteterne i Musikkens Hus begynder i forlængelse af den klassiske familiekoncert med Aalborg Symfoniorkester ’Peter og Ulven’, hvor tegner, forfatter, skuespiller og trommeslager Carl Quist-Møller fortæller og live-tegner via en storskærm. Børnene kan altså både nå at deltage i koncerten og de efterfølgende aktiviteter. Billetter til koncerten kan købes igennem Musikkens Hus’ hjemmeside.
 

Aktivitetsdagene fortsætter mandag til onsdag i uge 41 med aktiviteter i og omkring Nordkraft og på skolerne. Nogle af aktiviteterne på de lokale skoler fremgår ikke af programmet. Elevernes kulturskolelærer vil invitere de aktuelle elever til disse aktiviteter.
 

Vi håber, at I har lyst til at gå på opdagelse i programmet - og dermed også få lyst til at opleve den mangfoldighed af aktiviteter vi har i Aalborg Kulturskole.

SE HELE PROGRAMMET HER


Årets Blæserdag
Onsdag den 13. oktober kl. 16:15 - 19:30 på Gug Skole

BlæserDag2022.PNG

Hent program og del med dine venner

bottom of page